bezoek ons op facebook facebook logo

Veenhartkerk Logo

Agenda

Zondag 21 januari 2018
10.30 uur
Ewoud Holsappel

Zondag 28 januari 2018
10.30 uur
Young United

Veenhartfilmactiviteiten

Film is een medium dat heel geschikt is om op een plezierige en eigentijdse manier met elkaar na te denken en in gesprek te gaan over de verschillende grote vragen van het leven. De Veenhartfilmavond is voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting. We willen naast alle activiteiten die we nu doen ook een podium creëren om met een breder publiek in gesprek te raken. Daarnaast zijn de Veenhartfilmavonden een waardevolle aanvulling op de activiteiten in De Ronde Venen, op dit moment is er geen bioscoop of filmhuis in de gemeente. De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk probeert te zijn. Een kerk die er niet alleen wil zijn voor zichzelf, maar voor De Ronde Venen. We willen een plek zijn waar ruimte is voor iedereen die bezig is met religie of nadenkt over zingeving. Al onze activiteiten, ook de Veenhartfilmavonden, zijn bedoeld om op een uitdagende manier met religie en zingeving bezig te zijn.

Meer info over de Veenhartfilmactiviteiten: veenhartfilm@telfort.nl

Er zijn verschillende filmactiviteiten:

De Veenhartfilmmaand
Twee maal per jaar (maart en november) wordt de Veenhartfilmmaand georganiseerd. Een maand lang, worden er iedere vrijdagavond films gedraaid op het grote scherm in de Veenhartkerk. Iedereen is van harte welkom. Entree is 4 euro. Koffie, thee en iets erbij is inbegrepen.

De Veenhartfilmclub
Dit is een kleine groep echte filmliefhebbers die meer willen. Met een kleine groep wordt er film gekeken, altijd uitgekozen door de bezoekers zelf en uitgebreid nagepraat. Mail voor meer info.

De Veenhartfamiliefilm
De Veenhartfamiliefilm tenslotte is een leuke familiefilm gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd en wordt tweemaal per jaar vertoond, in de voorjaars- en de herfstvakantie.   

Filmagenda:

Veenhartfilmmaand
3,10,17 en 24 november 2017 filmmaand - Thema: Beproeving - Mail: veenhartfilm@telfort.nl voor meer info
2, 9, 16 en 23 maart 2018 filmmaand

Veenhartfilmclub
13 oktober 2017
15 december 2017
19 januari 2018
16 februari 2018
13 april 2018
18 mei 2018
8 juni 2018

ontdek filmmaand
Copyright © 2017 | www.veenhartkerk.nl