Elke zondag dienst om 10:30

Wij zijn de Veenhartkerk

Iedere zondag is er een dienst in de Veenhartkerk (Grutto 2A, in Mijdrecht). We starten om 10.30. Je bent altijd welkom, of je er nu voor het eerst bent of vaker komt.

De Veenhartkerk: hart voor De Ronde Venen, hart voor jou
Welkom in de Veenhartkerk! Wij zijn een kerk voor jou, voor vandaag en voor De Ronde Venen. Bij alle activiteiten die wij organiseren ben je van harte welkom, of je nu wel of niet overtuigd bent van het christelijk geloof. Dus stel je vragen of kom eens langs!

De dienst is live mee te bekijken via het YouTube kanaal van de Veenhartkerk:

 

Wie wij zijn

De Veenhartkerk past niet in een hokje. We zijn geen ouderwetse kerk, maar ook geen moderne kerk. We geloven in de oude overtuigingen van het christelijke geloof, maar vertalen die naar de wereld van vandaag. Ons belangrijkste doel is om onze omgeving te omarmen en te dienen. Dat geldt zowel voor ons als kerk, als voor ieder lid op zichzelf. Dit kan zijn op het gebied van gebed en geloof, maar soms ook heel praktisch. Bijvoorbeeld door ons kerkgebouw open te stellen voor activiteiten, door om te zien naar plaatsgenoten die dat nodig hebben en door duurzaam in te kopen.

Voor wie wij er zijn

Wij zijn een kerk waar ruimte is voor iedereen. Of je nu sceptisch, nieuwsgierig of overtuigd bent: je bent welkom met al je vragen, twijfels en verlangens. Kom je langs dan krijg je de ruimte om zo veel of zo weinig mee te doen als jij wilt!

 

Wat wij geloven

In de Veenhartkerk staat Jezus Christus centraal. Door hem houdt God van ons zoals we zijn en zijn we meer geliefd en geaccepteerd dan we durven te dromen. Deze verandering raakt niet alleen ons zelfbeeld, maar werkt door in alle onderdelen van ons leven. Wij willen daarom niets liever dan ons hele leven in alle facetten aan hem geven.